Etiketter

Varning för brutalt klagande inlägg.

Har inte kunnat röra mig många meter idag. Lillan är överaktiv i magen och vrider och vänder på sig hela tiden, inte alls skönt. Så fort jag reser mig och försöker gå någonstans får jag hemska sammandragningar, varav vissa med tryck nedåt. Inte kul.

Det är hemskt skitigt hemma. Hundhårstussar överallt och min kropp klarar inte av att dammsuga. En massa tvätt behöver läggas i tvättmaskinen men jag klarar inte av att böja mig för att plocka in den i maskinen. Tanken är väl att Kim ska göra det men han jobbar på dagarna och hamnar lätt i soffan på kvällen.

Xavi är grymt understimulerad men jag kan som sagt knappt röra mig och göra något åt det.

Vi (läs Kim) behöver plasta och fixa krypgrunden då hantverkarna vill ha hundra papp för jobbet. Jag kan inte göra ett skit själv. Fönstren hade Kim lovat måla men spenderade tiden i Sumpan i stället för ett annat byggprojekt. Nu är två helger framåt nästan helt uppbokade för hans del. Roligt för honom då.

De sex hingstarna som går i vår hage skulle ha flyttats sedan en dryg månad men han som har dem har kommit med ursäkt efter ursäkt. Nu ska de flyttas i morgon (helt säkert denna gång) men det har ösregnat hela natten och hagen är supermjuk så hästarna lär hunnit trampa sönder marken riktigt illa till dess. Det som jag verkligen ville undvika…

Måste hitta en ny vikarie till mig på jobbet till efter nyår då den nuvarande slutar av personliga skäl istället för att jobba kvar under hela min mammaledighet som det var tänkt. Jättesvårt att hitta en bra kompetent ersättare, dessutom på graviditetsvikariat, på kort tid. Annars kommer jag få börja jobba istället för att vara mammaledig. Kim säger att han kan vara ledig och sitta på jobbet med ungen så jag kan smita ifrån och amma då och då. Kommer inte att gå! Lär ju behöva amma nätterna igenom i början dessutom. Jag vägrar! Amningshjärna och arbete… Nej! Det måste bara gå att lösa men det känns förjävligt just nu.

För att avsluta med något positivt är det soligt ute just nu, båda kameleonterna har piggat på sig sedan de flyttade in, Mímir har fortfarande på sig regntäcket (i helt skick dessutom), jag kom igång med skrivandet igår efter ett veckolångt uppehåll (pga vråldepp som nu är bättre). Heja mig!

Annonser