Etiketter

, ,

Igår tog jag mig in till jobbet för att se lite folk samt få hjälp att klippa Xavis klor. Jag har inte en chans att klara det själv på grund av stor mage, sammandragningar och foglossning. Tyvärr var det massor inbokat och just Xavis kloklippning var ett ärende som fick skjutas på framtiden. Hans klor är inte speciellt långa men snart kommer det börja klicka när han går på golvet och det vill jag undvika. Fick några ärenden gjorda i alla fall så helt bortkastat var det inte men vad jag fick ont av att vara aktiv så länge! Snubblade dessutom över en kattvåg som stod på golvet och högerfogen i ryggen tyckte inte om det.

Hälsade på Yvonne i hennes nya fina lägenhet. Ljus och välplanerad är den och kök och badrum såg nya ut. Bra köp! Xavi skötte sig med den äran förutom att han hade lite svårt att acceptera att han inte fick sitta med Yvonne i soffan och hångla.

"Skulle jag?". Bild tagen av Yvonne.

”Skulle jag?”. Bild tagen av Yvonne.

Åt både lunch och middag ute med Yvonne då tiden sprang iväg. Det blir så när man har trevligt. Lyxigt värre! Laxpastan på Parma på kvällen var suveränt god. Slutade med att jag sov över på jobbet då jag var för trött för att köra hem. Sov tyvärr uruselt då jag hade ont i hela kroppen men mest i ryggfogarna. Dessutom låg bebisen under revbensbågen och gjorde det svårt att andas och röra på mig.

Kom hem till Mälhamra strax efter åtta i morse och gick och lade mig. Sov till 15.30! Vaddå trött? Tar det som ett tecken att skruva ner mitt tempo ännu mer. Nu är jag iofs pigg 😉

Annonser