Etiketter

Malin och Ole kom förbi för att plocka svamp. Bra timing för i morgon börjar älgjakten och då gäller det att hålla sig borta från skogen i minst en vecka.

Xavi blev helt tokig när de anlände då Ole knackade på fönstret som Xavi låg och sov under. Xavi blev jättearg/överraskad/överlycklig! Allt på samma gång. Aldrig sett något liknande, det bara brann huvudet på honom när han studsade runt och skrek rakt ut. Knäppkänga… Slutsats: besökare får gärna knacka på dörren men låt bli fönstren.

Passade på att mata ödlorna så de fick se kameleonterna äta. De är så coola! Honan var lite segare än hanen på att ta för sig men till slut kom hon igång också. Bra det.

Kim tog med sig besökarna och den galna schäfern ut i skogen för att plocka svamp. Själv kunde jag inte följa med då jag inte kan böja mig eller promenera i terräng speciellt bra. Plö. Gissar de kommer hitta hinkvis med trattisar med tanke på vädret den senaste veckan. Den som plockar svampen får rensa den… 😉

Annonser