Etiketter

,

Vilken tråkig dag! Eller spännande? Har inte kunnat gå många meter innan massiva sammandragningar och nytt för idag var en riktig molvärk i magen, som om förlossningen var på gång. Det har gjort att jag suttit med arslet planterat i soffan hela dagen och då lugnade det ned sig.

Har mått illa och bara kunnat få i mig O’boy och två päronsplit. Inte speciellt näringsriktigt men vad ska man göra? Jag hoppas kunna få i mig en ordentlig middag i alla fall.

Känner mig som en sån där hamsterboll som rullar omkring på golvet om man sätter in en hamster i den. Ungen bara klättrar runt och roterar nästan hela tiden. Två månader kvar känns rätt länge just nu… Förstår inte vad hon ska upp i min högra lunga att göra? Svårt att sitta bekvämt med ett huvud inkört under revbensbågen.

I morgon ska jag både till jobbet och signera lite papper, till läkaren, till barnmorskan och sen avsluta med första delen av föräldrautbildningen på MVC. Kim kommer vara med på det sistnämnda. Känns som om han behöver det mest, jag sitter ju hela dagarna och läser om allt möjligt samt snackar med vänner som redan fått barn.

F*ck. Nu börjar det igen. ”Njut av din graviditet”, my ass…

Mitt skrivande har helt kommit av sig sedan min depp-dipp för ett par veckor sedan. Nu mår jag ju okej igen men det är segt att komma igång igen. Skrev lite igår och tänkte väl försöka klämma ut några ord idag med.

Annonser