Etiketter

, , ,

Idag blev det två vändor till stallet. Första gången var jag tvungen ta bilen för att komma dit. Jäkla foglossning!

På morgonen verkades Mímir. Hovis tyckte han var så söt att hon la ut en bild på honom på Facebook. Han som inte ens hunnit kamma sig. 😉

Fortfarande lite strålröta kvar i höger framhov. När jag kom hem beställde jag både kopparsulfat och tjärdrev på nätet och det ska väl lyckas få bukt med problemet. Borde komma i nästa vecka.

På eftermiddagen hjälpte snälla Frida mig att klippa Mímir. Jag trodde det skulle gå bra men han var så snäll att det var löjligt. Stod och käkade hösilage och rörde inte en fena förutom att det ryckte lite i huden när klippmaskinen gick över skållorna.

Tadaa!

Tadaa!

Skalad häst

Skalad häst

Mycket päls som rök

Mycket päls som rök

Annonser