Etiketter

Sitter som ett mähä i soffan när Kim lagar middag. Bebisen gör volter i magen som vanligt och jag är mest less på att sitta stilla men min kropp verkar ha gett upp nu och vill bara vila och vila.

Höll inte på att komma hem från stallet igår när jag varit hos Mímir. Det ska inte ta 20 minuter att gå 450 meter! Ryggontet blir bara värre. Min beställda TENS-apparat borde komma snart och jag hoppas den hjälper!

Mímir har börjat vänta vid grinden på kvällarna så han är i alla fall lätt att ta in. 🙂 Nu väntar jag bara på att tjärdrevet och koppersulfatet ska komma på posten så hans hov kan bli bra. Tycker iofs redan den ser bättre ut men detta leriga väder är inte direkt idealiskt för en häst men en för trång och djup strålfåra.

Nu är det 59 dagar kvar till födsel enligt graviditetsuträkningen. Ungen lär väl inte komma på utsatt tid. Ofta går man över som förstföderska men jag har beställt 2 v tidigt. Blir säkert på julafton… Kan knappt vänta tills hon bestämt sig för att fixeras i bäckenet så magen sjunker och jag kan få lite luft.

Annonser