Etiketter

, , ,

Känns jobbigt när det blir förändringar på jobbet och jag inte kan vara där och hjälpa till. Har suttit i soffan hela dagen. Känns rätt värdelöst. En häst kom förbi på ”ride-in” vaccination och det är väl det mest spännande som hänt idag.

Fick väldigt jobbiga sammandragningar vid lunchtid när jag fick ett tråkigt telefonsamtal. Då gick sammandragningarna verkligen från toppen av livmodern och nedåt. Inte kul alls men de lugnade ner sig till slut.

Det har blåst full storm i två dagar. Mímir sov ute igår natt men tog in honom i kväll. Nu när han inte var insnurrad i täckessnörena gick det betydligt snabbare för honom att komma när jag ropade, hehe.

Ordentliga sammandragningar både när jag gick till stallet och sedan hem. Jättenöjd med hur strålrötan försvunnit. Nu går det knappt att få gasbindan att fästa i strålfåran då den är så bred/öppen. De andra tre strålarna och hovarna är jättefina.

Är hysteriskt ridsugen! Är ju som fångad i min egen kropp och saknar friheten att röra mig. Bränna fram i galopp på en skogsväg. Vill, vill, VILL. Slippa gå på toa hela tiden, slippa foglossning, sova på mage, kunna andas ordentligt och slippa bli misshandlad av stark bebis från insidan. Längtar!

Annonser