Etiketter

, ,

Hade två inbokade aktiviteter igår i Sumpan vilket innebar att dagen idag blev jobbig pga smärta i fogarna. Ja ja, var aktiv igår i alla fall.

Först var det barnmorskebesök. Bra blodtryck, bra hjärtljud på barnet, magen har vuxit lagom mycket (ligger precis över normalstrecket). Huvudet låg ned mot bäckenet men var rörligt, rumpan upp mot höger revbensbåge och knäna på vänster sida. (ligger faktiskt fortfarande kvar så idag så med lite tur kanske hon håller på att fixera sig?).

Efter barnmorskebesöket hade jag en knapp två timmar lång lucka tills föräldrakursen skulle börja. Jag satte mig på ett nyöppnat café på Sturegatan; Princess. Jättemysigt och de hade en suveränt god citronmarängpaj. Passade på att skriva lite och fick ihop drygt 800 ord. Yay mig!

Föräldrakursen handlade om smärtstillande i samband med förlossning. Konstigt att barnmorskan inte tog upp TENS då jag själv satt med min påkopplad för att överleva sitta stilla så länge 😉

Xavi var helt slut resten av kvällen då han lekt så mkt med hundarna på jobbet.

Dagen idag har som sagt varit väldigt stillsam. Kom knappt ur sängen pga fogarna i ryggen.

Annonser