Etiketter

, , , , , ,

Vaccinerade mig för influensa hos distriktsköterskan op drop-in i Rimbo. Jag räknas tydligen som högriskpatient att få influensa pga graviditeten pga sänkt immunförsvar och då det skulle kunna bli farligt om lungorna fick det ännu svårare att arbeta än vad de redan har.

Hämtade äntligen ut tjärdrevet jag beställt på nätet. Det tog så lång tid för det att komma att Mímirs strålröta hunnit läka ut men ändå… Dessutom blev jag lite sné då jag var inne på Granngården och köpte musfällor och då hade de tjärdrev där!?! Aldrig sett förut när jag letat.

Passade på att storhandla på Ica. Jag hade stödbältet på mig men det slutade ändå med att jag hade fruktansvärt ont i ryggen när jag kom ut från affären. Körde raka vägen hem och kopplade på TENS-apparaten. Så skönt!

Bakade Rimbobullar. De blev jättebra men inte så smart med tanke på min rygg egentligen. Räknar med att vara utslagen i morgon. Brukar ju bli så. Kanske lika bra då det är 1/11 då och NaNoWriMo startar. Tänkte haka på det och komma igång ordentligt med skrivandet igen.

Musfällan funkade bra. Tog två timmar innan musen i köket var fångad. Tyvärr var det inte en ”snygg” död. Vanligen när jag kör på fällorna av den sorten hörs ett klick när den slår igen och sen är det tyst. Nu stod jag och knådade bulldeg när jag hörde ett jäkla liv från köksskåpet där fällan var placerad. Tror det bara var nervryckningar men det var en tjock mus med kraftiga spasmer och en massa blod. Fy vad hemskt. Gick visserligen över snabbt men ändå. Känns lite olustigt att behöva ha ihjäl mössen men jag har ingen lust att de skiter i skåpen och kan gnaga sönder kablar och orsaka elbränder.

Skulle egentligen vaccinerat Mímir mot botulism idag men pallade inte gå till stallet. När jag körde förbi hagen när jag skulle till Rimbo stod han och betade ihop med Trausti och såg nöjd ut så jag gör ett försök att få det gjort i morgon istället. Det är ju inte tvärakut på något sätt.

Annonser