Etiketter

, ,

Participant-2014-Web-Banner

Då var det dags igen, startskottet för årets NaNoWriMo har gått. Jag har varit med i ett par ordkrig på Twitter och uppnådde målet för dag ett på en dryg timme. Perfa.

Under november månad infaller NaNoWriMo (nanowrimo.org) och målet är att man ska klara av att skriva 50000 ord på 30 dagar. Det gör att man måste snitta på 1667 ord dagligen för att inte hamna efter. Förra året deltog över 300000 människor världen över. Trehundratusen. 3x100x1000. Coolt.

Det kostar inget att vara med och det är väldigt peppande för ens skrivande med så många roliga människor på internetforumen och det kommer hela tiden pep talks från kända författare. Svenska Nanos är bra på att anordna skrivarträffar o dyl men i år kan jag inte vara med på grund av min graviditet (skulle bara orka vara med en kvart plus att den kvarten mest skulle innehålla toabesök och fipplande med TENS-inställningar…).

Participant-2014-Twitter-Profile

Annonser