Etiketter

, ,

Hade svårt att sova lugnt i natt. Vänsterarmen dunkade efter influensavaccinationen och det vaknade jag av flera gånger. Halvsov så gott det gick och steg inte upp förrän Kim kom hem från sin tenta på KTH. När jag väl slumrar till känns det lika bra att ligga kvar i sängen…

Grått tråkväder med regn nästan hela dagen idag. Nu när Kim äntligen får ha en pluggpaus passade vi på att åka in till Herpers Choise i Uppsala och handla växter till kameleontterrariet. De hade 50% på alla växter i stora växthuset och vi splurgade ordentligt.

Det blev jättefint i terrariet men jag kunde inte ta någon bild då min dumma telefon muppar sig. Den stänger av sig stup i kvarten trots att den inte är tom på batteri. Behöver verkligen köpa en ny snart.

Handlade lite övrigt på Biltema vilket blev en plåga för mig. Mina fogar i ryggen orkade inte med det, det var de väldigt tydliga med att tala om för mig.

På hemvägen stannade vi till vid stallet så jag kunde ta in hästen. Han har fått stå ute några dagar i sträck nu då vädret varit bra men efter dagens skitväder tyckte jag han behövde torka över natten.

Annonser