Etiketter

, , ,

Idag är det andra dagen på NaNoWriMo och jag ligger riktigt bra till. En dryg timme och jag får ihop dagens antal ord. Sweet! Blir bara snabbare och snabbare men det känns ändå som att det blir någorlunda kvalitet på det som skrivs. Tänker som så att om jag inte har ett första råmanus har jag ingenting att redigera till något bra senare. Nu är jag dessutom lite extra motiverad att få storyn nedskriven innan bebisen kommer.

Bebisen har legat med huvudet nedåt sedan i onsdags. Rumpan flyttar sig en del från sida till sida. Idag har det ilat/huggit till ordentligt i bäckenet några gånger vilket gör att jag misstänker ännu mer att hon håller på att fixera sig.

Influensavaccinationen gör att jag fått ett tjusigt rött och svullet märke på flera centimeter på överarmen. Borde få ett bra skydd av den då mitt immunförsvar svarar så aktivt.

Apropå vaccination så vaccinerade jag Mímir mot botulism i morse innan han släpptes ut i hagen. Har skrivit in en påminnelse åt mig själv till nästa år i kalendern på mobilen så jag inte missar nästa vaccination.

Annonser