Etiketter

,

Idag är det tänkt att jag ska nå 10.000 totalt på mitt NaNo-projekt om jag följer planen. Det ska jag nog klara. Ligger på 9.500 ord just nu. Snart är en femtedel av NaNoWriMo avklarad. Sweet! Känns riktigt bra än så länge. Lite struligt med mina karpaltunnelproblem men jag har skenorna på när jag skriver och då funkar det.

Gick förbi stallet på kvällen och tog in Mímir. Varken jag eller Kim såg till några hästar i hagen hur vi än lyste med pannlamporna men snälla Kim gick in och letade och hittade pållen till sist. Han stod tydligen uppe vid grinden. Inte ville han ha grimman på sig heller men Kim lyckades muta på den ändå med hjälp av knäckebröd.

Hans täcke var rätt blött och vätan hade börjat läcka igenom tyget. Han var mestadels torr ändå men det är helt klart dags att klä på honom ett nytt och torrt täcke imorgon. Fyllde på med kopparsulfat i strålen, ingen idé att ha i en bit gasbinda eller tjärdrev där längre då det inte sitter kvar efter att strålfåran breddat så mycket. Han hade inte fått några nya regnskållor vad jag kunde se eller känna.

Annonser