Etiketter

, ,

Går in i vecka 35 av graviditeten idag. Har mer sammandragningar än någonsin och nu tror jag hon har fixerat sig då jag inte känner några kullerbyttor längre. Rör sig gör hon däremot, känns som om hon vill gräva sig ut ungefär.

Nu börjar jag svullna upp lite i kroppen av vätska. Har svårt att sova med handledsskenorna (som jag har pga karpaltunnelsyndrom) på då händer och armar svullnar under natten och då stasas. Pest eller kolera? Ingen aning.

Igår var sista dagen på föräldrakursen och det handlade bl a om amning. Tydligen kan det bli svårt att släppa ner mjölk om man är stressad, går runt och har ont eller sover dåligt. Jag skrattade nog lite för högt där bland alla människor men kunde inte låta bli.  Jag kan pricka in alla tre och har gått med amningsinlägg i flera månader på grund av ständigt läckage. Skulle bli en bra mjölkko i ett annat liv.

Mímir har fått stå ute i flera dygn. Tänkte ställa in honom ikväll då det snöar och lär bli slask. Fick ställa in ett bankmöte idag då jag inte ville ut och halka med bilen som inte fått vinterdäck än.

Xavi får äta omeprazol just nu för han verkar ha problem med magkatarr eller liknande. Han har gått runt och slickat sig om nosen på kvällar och nätter och kräks ibland. Får hålla koll så inte han får EPI också som sin brorsa. Det verkar bli bättre så jag håller tummarna.

Annonser