Etiketter

, , , ,

Släppte ut Mímir i morse. Tror han hade det rätt tråkigt då han genast började buga och göra olika halsböjningstricks när jag klev in i boxen. Inte helt lätt att få på regntäcket då 😉

Jag är fortfarande ikapp med orden denna dag 7 i NaNoWriMo. Ligger till och med lite före. 🙂 Har inte lyckats hänga kvar så här länge tidigare vilket gör att det känns extra bra. Har deltagit i två ordkrig på twitter och det gör att det går snabbt att få ihop orden. Brukar klara dagens ”ranson” på knappt 1,5 h.

Är lite bekymrad för kameleonthanen sedan 3-4 dagar. Han sitter ibland på botten av terrariet och blir kall. Verkar lite seg allmänt men jag ser inga yttre tecken på infektion och han är i bra hull. Däremot äter han mycket sämre än honan. Glad att han dricker bra däremot. Slutar han dricka är det nog kört. Jag har sedan igår höjt värmen generellt i terrariet med hjälp av en extra lampa så hans ämnesomsättning kanske kan hjälpa tillfrisknandet från vad det nu är som är fel. Han har inte suttit något på botten idag. Hoppas det håller i sig. Nu ska jag gå och försöka få i honom lite mat igen.

Annonser