Etiketter

Jag och Kim åkte in till Täby Centrum för lite shopping men när det dels var lång kö bara till parkeringshuset och sedan fanns det inga lediga rutor när vi väl kom fram ångrade vi den idén. Vi åkte till Texas Longhorn i Enebyängen istället. Kan verkligen rekommendera deras Pizza Chicken Club. Riktigt god!

Svängde förbi Arninge Centrum på vägen hem och köpte skor till Kim och innetofflor till mig. Gillar verkligen mina nya sköna grå Hush Puppies!

Passade på att köpa ett storpack musfällor när vi ändå var i närheten av Granngården. Frankenmus har nämligen flyttat in till oss! Igår satt jag sent på kvällen i soffan och hörde hur det sprang i väggen bakom TV:n. Satte ut en musfälla där jag brukar kunna få napp och fick en chock i morse. En väldigt död mus i fällan och en annan satt uppe på den första och åt på den! Det var pälstussar överallt. När den märkte jag öppnat luckan vaggade den iväg. Har verkligen ingen lust att sätta ut gift så jag så riggade en till fälla. När vi kom hem från shoppingturen var fällan borta. Helt borta. WTF!??? Frankenmus…

Annonser