Etiketter

,

Riktigt jobbig dag idag. Helt slut i hela kroppen och har haft ont sedan jag var i stallet och pysslade med Mímir igår. Snacka om att det tar på krafterna. Han mådde bra iaf. Börjar bli lite väl rund om magen iofs. Glömde ta med grimman så Mímir fick gå med ett hundkoppel runt halsen. Inga problem.

Har haft ont i magen och svårt att vända på mig när jag försökte sova i natt. Märkte nyss att jag fått som en andra navel nedanför originalet, en både kännbar och synlig grop! En riktigt tjusig magmuskeldelning på ca 3 cm har plötsligt dykt upp där. Läskigt… Inte konstigt det gjorde ont. Det har varit lite delat där tidigare men nu har jag verkligen börjat gå upp i sömmarna vad det verkar. :/

Magmuskeldelningen ovanför naveln upp till bröstbenet är lika bred som förut och det har varit så länge. Med tanke på att bebisen kör uppochnervänt riverdance kombinerat med kickboxning dygnet runt lär det säkert bli värre.

Bristningsmässigt har jag hittills klarat mig förutom mitt gamla navelpiercingsärr som brustit på två ställen. Det kommer det med med tanke på hur jag ser ut på resten av kroppen. Yay…

Vad positiv jag låter idag. Not. Rätt uppfattat. Otroligt trött på detta nu. Skrivarmässigt händer inte mycket. Några ord per dag blir det men jag ligger efter i NaNoWriMo. Inget som inte går att fixa men då ska jag lyckas hitta motivationen och just nu är jag inte motiverad till något alls.

Annonser