Etiketter

,

Hålet nedanför naveln är lite jobbigt i och med att det gör så pass ont. Känns väldigt tunt under huden där. Har jag otur är det ett navelbråck och inte bara en delning. Märks väl när ungen kommit ut, om det tänkte ploppa ut saker vid ansträngning av bukmuskulaturen. Just nu korkar ju en enorm livmoder igen allt.

Kim är på födelsedagsfest i kväll. Jag skulle egentligen också med men det kändes inte helt görbart för min del. Hade ingen lust att köra långt, sitta på en fest i en halvtimme för att sedan köra hem och däcka igen. Xavi kan inte acceptera att husse inte kommer hem ikväll. Han är på helspänn och börjar skälla för ingenting och har stenkoll ut mot parkeringen. Och piper. Någon som vill ha en billig schäfer? Passa på nu för han lär vara dyr i morgon igen.

Sitter med mer och mer värkar neråt men än så länge är de inte regelbundna eller speciellt täta, bara jag håller mig stilla. Är i vecka 36 nu. Vid v 37 är bebisen färdigbakad och kan få komma ut om den vill. Jag hoppas hon har bråttom. Iofs ska jag på Stockholm International Horse Show om två veckor så hon kanske kan hålla sig till dess.

Annonser