Etiketter

, ,

Kim och jag kom på den smarta idén att handla på IKEA idag på eftermiddagen istället för i helgen som vi tänkt från början. Mycket smart då det faktiskt var riktigt trevligt att strosa runt och handla där för en gångs skull.

Köpte lite korgar till skötbordet, plastade lakan till barnvagn och spjälsäng, en lång entrématta för att suga upp det värsta från barnvagnen vid skitväder. Hittade även korgar till hallen för att lösa problematiken med berget av mössor, vantar och solglasögon som hotar rasa så fort man försöker ta något fram hatthyllan.

Sen var det någon smart person som kommit på en skoförvaring med 16 fickor på ett stycke textil som hängs upp med galge. Inte som korgar utan små fickor man kan placera skorna i. Inhandlade ett par såna för att få undan alla sommarskor, flip flops, finskor osv. De får definitivt inte plats i hallen det är ett som är säkert.

Min garderob har länge varit ett sorgebarn. Den är platsbyggd och fanns när vi flyttade in. Problemet med den är de smäckiga plastskenorna och plasthyllorna som brukar rasa ner när jag lägger dit mer än fyra tröjor på en hylla. Nu ska det in en massa trådbackar istället och jag slipper få utbrott stup i kvarten. Nice.

strandmon-oronlappsfatolj__0164705_PE319847_S4 strandmon-fotpall__0164709_PE319849_S4

Impulsköpte mig en öronlappsfåtölj (STRANDMON Vellinge mörkblå) och fotpall. Den passade min kropp perfekt och det är inte vanligt att fåtöljer gör det. Den kommer snart utgå vad jag förstod så jag passade på. Kim var tvungen ta ut den ur kartongen för att ens få in den i bilen, och vi har inte en speciellt liten bil. Det var på håret men det gick 🙂 Kim var nog inte lika förtjust i den som jag om man säger så 😉

Ursnälla stallkompisen Monika plockade in Mímir från regnet åt mig så jag slapp göra det efter hemkomsten från IKEA. Har inte provat resa mig från soffan än men efter fyra timmar på IKEA tror jag inte jag kommer kunna resa mig och gå någonstans. Sitter nog där jag sitter…

Annonser