Etiketter

,

Körde bilen till stallet i morse på grund av foglossningen. Hade sovit uruselt, kanske fick ihop fyra timmar totalt. Fick gå upp och fylla på med mer Alvedon för att kunna somna om. Inte kul att vakna av ren smärta.

Mímir fick äta upp sin frukost, på med det ofodrade regntäcket och sen ut i hagen. Det första han brukar göra är att ställa sig vid vattenkoppen i hagen och dricka men idag kom han av sig när han inte såg några kompisar i närheten. Man kunde nästan höra hur han tänkte. Inga kompisar… Hm… -MAT! Det sista jag såg av honom var ett blått täcke, flygande lera och ett par bakhovar. Full galopp över hela hagen upp till fodringsplatsen. Han hade ju inte ätit något på säkert tre minuter! Man kan inte direkt anklaga honom för att inte ha sina prioriteringar klara 😉

Har provsuttit min nya fåtölj. Den är helt underbart skön! Garderoberna är färdigfixade och alla mina kläder insorterade.

Vi satte upp korgarna i hallen och det blev faktiskt riktigt fint. Bättre än jag trodde. Skoförvaringen fungerar bra den med. Är glad att jag köpte en extra eftersom Kim snodde en. Och han som tyckte jag överdrev när jag köpte tre stycken hängare 😉

Annonser