Etiketter

, ,

IMG_3498

Egentillverkat babynest

Ibland förvånar jag mig själv. I två dagar har jag faktiskt varit riktigt pigg och orkat ta tag i saker. Har länge tänkt sy ett babynest till bebisen men inte fått tummen ur. Fyndade två fina tyger på IKEA och satte igång igår. Det tog längre tid än jag trodde men nu har jag sytt ett komplett babynest som dessutom är vändbart. Är sååå nöjd. Mönstret hittade jag här.

IMG_3501

IMG_3497

Andra sidan

I butik kostar de strax under tusenlappen. Detta gick på kring 300. Både snyggare och billigare 🙂

I flera månader har jag av och till virkat på en filt. Tog upp arbetet med den idag och blev färdig. Det är en variant på mönstret för vanliga mormorsrutor men i randform stället. Riktigt nöjd med denna också. (Min sjukskrivning har varit väldigt tråkig vilket kanske märks…)

IMG_3503

Färdig filt

IMG_3504

När jag satt i soffan och virkade färdigt filten fick jag regelbundna, obehagliga men smärtfria, sammandragningar i två timmar. Började med tio minuters mellanrum och ökade sedan till fem minuter mellan dem. Nu har det lugnat ned sig igen och jag får någon i kvarten/halvtimmen som vanligt. Blir intressant att se hur länge bebisen tänkte stanna inne egentligen.

Annonser