Etiketter

, , , ,

Jag och Monika åkte till Friends Arena (Sweden International Horse Show) ihop och såg på unghästdressyren samt en cavalletti-clinic, ”Dressyrframgångar med cavalletti”, med Ingrid Klimke. Det var 5- och 6-åriga unghästar som visade upp sig och det med den äran. Så fint de gick! Det var även en klass med lite äldre hästar men där var det inte lika käftsmäll-snyggt som med de unga. Riktigt inspirerande att se.

Cavalletti-clinicen var bra men kändes lite kort. Hade gärna fått se lite mer. Här blev jag ännu mer inspirerad! Köpte på mig Klimkes bok på mässan så jag kan få lära mig det hon inte hann med att visa.

Efter tre timmars sittande och sedan ett varv runt mässområdet känns min kropp rejält mörbultad. När jag satt på läktaren svullnade mina händer upp spektakulärt, särskilt den högra. Röda fingertoppar, vita svullna undersidor av fingrarna och röda fläckar i handflatorna och viss svårighet knyta nävarna. Tjusigt… Största delen av svullnaden gick ner när jag kom upp och rörde på mig efteråt. Får väl se vad jag har för blodtryck vid kontrollen nästa vecka. Känns väl sisådär. Ingen huvudvärk alls idag iaf och det är jag glad för.

Förutom boken köpte jag inget annat på mässan än två lammskinn. Ett litet brun-vitfläckigt att ha i barnvagnen och ett större brunt att ha i läsfåtöljen.

Annonser