Etiketter

,

Mådde pyton hela dagen igår. Blir så trött/får ont i huvudet av att se dåligt på högerögat. Vilade under dagen.

Barnmorskebesök idag. Hjärtfrekvens 136 på barnet. Bara spår av protein i urinen idag vilket är bra.

Blodtrycket har höjts lite till till 130/85. Sen började min puls skena en gång vilket inte kändes speciellt bra. Varade i ett par minuter och sedan tillbaka till normalt igen. Mår jätteilla när det händer. Bra att få in det i journalen då detta händer ett par gånger per dygn. Skulle inte vara någon fara så länge det normaliserar sig någorlunda snabbt. Barnmorskan trodde jag hade rest mig för snabbt och fått blodtrycksfall. Tror inte jag då jag dels brukar få problemet när jag ligger i sängen och försöker somna och dels för att det inte är fysiskt möjligt för mig att resa mig snabbt pga foglossning.

Ny koll hos barnmorskan om en vecka.

Hämtade ut SIM-kortet i Rimbo så nu har jag en fungerande telefon igen (samma som vanligt).

Skulle egentligen gå på jobbets julmiddag i kväll men känner mig väldigt låg och huvudvärken har nu suttit i i 3 dagar. Trist.

Annonser