Etiketter

, , , ,

Xavi väckte mig vid lunchtid då han hade trååååkigt vilket innebär att nu är jag vaken och har tråkigt jag med. Fick order från barnmorskan om att ta det jättelugnt för att inte blodtrycket ska öka mer än nödvändigt. Lägg till huvudvärken och den jäkla suddiga synen är det inte många aktiviteter som står öppna för mig. Läsa är jobbigt. Titta på TV går bättre men det är mest en massa skit som går.

Hade en massa molvärk i livmodern i ett par timmar men det har gått över. Magen har sjunkit ännu mer. Hoppas allt kommer igång snart men hypotetiskt sett kan det dröja upp till 4 v om ungen vägrar komma ut. Beräknat förlossningsdatum är om 13 dagar. Man tillåts gå över tiden 14 dagar innan förlossningen blir igångsatt. Känns som att om jag måste vänta så länge hinner definitivt en havandeskapsförgiftning utveckla sig. Optimistiskt sett kan det lika gärna hända att förlossningen sätter igång idag. Har lite svårt att vara optimistisk för tillfället men jag har gärna fel 😉

Skulle behöva använda TENS:en på ryggen just nu men klarar inte få dit elektroderna själv längre. Får vänta till Kim kommer hem.

I morgon är det glöggritt i stallet. Hade gärna varit med.

Annonser