Etiketter

, ,

Här händer det ingenting spännande. Ingenting alls. Tråååkigt. Lite sparkar, sammandragningar och molvärk som vanligt.

Är alldeles rödflammig i ansiktet och har ont i huvudet som vanligt. Ser bättre idag däremot. Alltid något. Det skumma är att det värker i både mina höfter och axlar. Fick lov att ta en alvedon för att få det att lägga sig lite. Hade det bara gällt höfterna hade jag kunnat tro att det har något med den kommande förlossningen att göra, men axlarna?

Fixade till julbusken med ny bättre belysning; en 4 m LED-ljusslinga som blev helt perfekt. Fixade även till ny ”snö” under den i form av en formklippt vaddplatta. Är jättenöjd med resultatet.

I morgon tänker jag gå och hälsa på Mímir., kosta vad det kosta vill. Har en enorm hästabstinens!

Har just beställt ett nytt brunnslock, krypgrundsisolering, skyddsmasker, två toastolar och en köksfläkt på nätet. Hua. Dyrt! Men kommer bli jättebra när allt är installerat 🙂 Kommer bli sååå skönt att få det gjort.

Annonser