Etiketter

, ,

Idag har jag kunnat gå bättre än jag kunnat det senaste halvåret. Jätteskönt! Säkert en kombination av att alla bäckenfogarna är lika lösa och att bebisen fixerat sig. Tog med mig Xavi och gick(!) till stallet. Lyckades pricka in hästarnas lunchfodring och spenderade väntetiden med att titta på när Gandalf reds. Såg verkligen jättetrevligt ut!

Det var hundar överallt kring stallet och Xavi fick sitta i Sols box under tiden jag pysslade med Mímir. Mímirs blå regntäcke är väldigt nära pensionen nu. Det har fått en stor reva över ena bogen. Får se om jag ids laga det ännu en gång.

Borstade ren den värsta leran. Han hade lera över hela ena ögat och därmed en massa lera i ögonfransarna. Såg ingen rodnad i ögat vilket tyder på att han i alla fall blundar innan han slänger ner huvudet i leran. 😉 Alla skållorna är borta nu och rakningen över ryggen har vuxit ut massor. Snart slipper han gå med täcke på jämt.

Tvättade ren strålarna och pillade i kopparsulfatsmet och små bollar av tjärdrev i strålfårorna. Lika bra när jag ändå var där och kunde röra mig ordentligt för en gångs skull.

Väl hemma från stallet har jag haft sammandragningar och förvärkar hela dagen. Satte mig i badet men det fortsatte. Inga riktigt smärtsamma eller regelbundna historier men hyfsat kraftiga. Sen verkar bebisen ha vilat upp sig för idag är det inte snack om att hon rör sig för lite eller mesigt. Hon kickar tjusigt i revbenen mest hela tiden. Får väl hoppas att det betyder att förlossningen sätter igång någorlunda snart. Har ingen lust alls att gå över tiden. Tror inte Kim vill det heller för nu svullnar min näsa igen på nätterna vilket gör att jag tydlingen snarkar vansinnigt mycket.

Annonser