Etiketter

,

Hela familjen hängde med på en promenad till stallet i det fina vädret. My fick åka i barnvagn för första gången. Mimir stod och hängde med boysen i hagen och spanade efter fyrhjulingen. Tog av honom täcket och nu får han utan ett par dagar. Det ska visst regna igen på måndag och då får jag väl slänga på det igen. Mimir såg ut att må bra i solskenet. 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ed/24771381/files/2014/12/img_0169.jpg

På hemvägen blev My jätteledsen men det gick över när hon fick åka i pappas jacka. På det stora hela är hon en väldigt lugn och nöjd bebis. Amningen funkar kanon och hon är inte lättväckt när hon sover. Själv var jag till sjukgymnasten igår. Fick med mig övningar att göra varannan dag för att stärka upp muskulaturen kring bäckenet. Nu kan jag gå ”normalt” framåt och i trappor men vaggar och haltar fortfarande. Sjukgymnasten sa att det är bättre att jag går med kryckorna och går med normalt rörelsemönster än att gå utan och halta/vagga (sliter mer på kroppen och kan ge följdproblem). Låter vettigt.

Annonser