Kom på att jag inte skrivit något om hur Xavi har tagit sitt nya liv som ”storbror” till My.

När jag och och Kim var inne på förlossningen och BB i två dygn fick han vara hos grannen. Så här såg det ut på kvällen när hela familjen återförenats på lucia efter hemkomst:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ed/24771381/files/2014/12/img_00661.jpg

Han är väldigt försiktig (!) när han är omkring barn. Ju mindre de är desto mer kontrollerar han sin energi. Han är jätteduktig med My. Kommer fram och nosar ibland, myglar eventuellt till sig en puss och kollar blöjan. När Xavis nos ser ut som den är tre meter lång och pekar mot My är det dags att byta på henne 😉

Det Xavi har lite svårt med är att han inte får härja med husse lika mycket som tidigare samt att han inte får hoppa upp i sängen om My är där. Knepigt att förstå för lite schäferskalle men han är duktig. När vi får besök av bekanta blir han däremot helt tokig och spelar över. Är säkert lite frustration som pyser ut av att vara så stillsam i övrigt. Inte lätt när man har energi för tio hundar och lär bli bättre av att följa med på långa barnvagnspromenader när mattes foglossning läkt av.

Annonser