Etiketter

, , ,

Jag har tydligen varit för otålig igen. Det tråkiga vädret övergick till solsken och då gick jag Kärringrundan med Kim, Xavi och My samt en snabb avstickare ut i hagen med ett knäckebröd till Mimir, max 2,5 kilometer totalt. Nu har jag jätteont i framfogen i bäckenet igen, det är dessutom tryckömt kring övre halvan av fogen. 😛

Gick samma sväng igår och det gick bra men då hade jag bälte på hårt kring höfterna. Tänkte inte på det idag tyvärr.

Hann precis hälsa på Mimir i hagen innan de fick sin lunch och han var tvungen att kuta till utfodringsplatsen. Mimir var snabbast som vanligt så inte har han ont i några sulor längre.

My hade en lite grinig natt och det tar vi igen nu. Hon och jag ligger i sängen och slappar. Hon sover och jag lyssnar på podcasts, för närvarande Deckarpodden och Writing Excuses. Ipren + Alvedon gör att foglossningssmärtan dämpats till uthärdlig.

Kim är jätteduktig och håller på att röja upp nere i husgrunden just nu. Det ska läggas plast på marken och innan dess gräver han igen diverse gropar där nere. Xavi är upprörd över att han inte fick vara med och hjälpa till. Husse bara försvann…

Kameleonthanen dog i morse. Tråkigt. Honan mår jättebra och nu ser man på magen att hon är gravid. Ungarna beräknas komma i mars.

Annonser