Etiketter

Nu på kvällen har min huvudvärk äntligen försvunnit. Den har varit vidrig i två dygn, tårarna bara rann från ena ögat och jag var mest däckad och ville sova. Varken tabletter eller TENS hjälpte tyvärr. Sannolikt modern av all spänningshuvudvärk. Inte direkt så att jag sover speciellt många timmar i sträck, eller speciellt bekvämt, på nätterna…

Nu är det bara svullnaden i bihålorna som ska bort också. Nu när jag inte är gravid längre kan jag använda nezeril med gott samvete i alla fall. Alltid något.

My har varit som ett plåster på mig under denna tid. Gnällig och ledsen om jag ”försvann” och nöjd och sovandes så fort jag tog över henne från Kim igen. Som någon sorts inre oro som hon självmedicinerar med mjölk. Antar att hon märkt av att jag inte mått så bra. Om hon varit riktigt trött har hon nöjt sig med Kim också så jag kunnat få lite tid utan bebis i famnen.

Annonser