Etiketter

, ,

Var på BVC idag och vägde My. Hon fick klart godkänt för sin viktökning så nu behöver vi inte komma in och väga henne en gång i veckan längre. Nu väger hon 3650 g.

My fyller fyra veckor idag 🙂 Hon förvånade sköterskan genom att le vilket de inte brukar fråga om om de kan förrän de är 6-8 v gamla, hehe. Igår härmade hon Kim och lipade när han gjorde det. Häftigt att se utvecklingen!

Kim åkte till Birmingham i morse för jobb i ett par dagar. Han har börjat arbeta igen efter helgerna vilket innebär att jag kommer vara hemma själv med My framöver. Tyvärr har jag fortfarande problem med foglossning och kan inte gå speciellt långt. Försöker ta mig ut med hund och barnvagn en gång om dagen. Kommer tur och retur stallet utan större problem men inte längre. Det är när jag kommer hem igen som det gör som ondast och jag tenderar bli halt igen samt får svårt att resa mig. Gör mina övningar från sjukgymnasten och hoppas på det bästa. Mimir har inte ont i fötterna längre och därför avvaktar jag att sko honom (men kanske mest för att jag inte ska bli frestad att sitta upp och rida för tidigt…).

Annonser