Etiketter

Dåligt med uppdateringar här på bloggen just nu. Har inte speciellt mycket att skriva då jag fortfarande inte kan förflytta mig så bra pga foglossningen. Känns lite tjatigt att bara skriva samma sak hela tiden; jag har ont, My är gullig och bara äter och sover, jag är ridsugen,  jag är förkyld, Xavi tycker matte är astråkig osv. Same same liksom…

Det toksnöar ute och nu ligger det en decimeter djupt snötäcke på marken. Tror jag kommer få mer ont om jag går en promenad med vagnen och får muskla den genom snön tyvärr. Har tänt en brasa och myser inomhus istället.

My blev en månad gammal igår. I morgon får hon ha barnvakt för första gången i någon timme då jag ska till tandläkaren. Det blir Emelie på jobbet som får den äran.

På torsdag är det första gången för föräldragruppen på BVC. My kommer vara den yngsta bebisen där. Vi får se om det blir givande eller inte.

Annonser