Etiketter

, ,

Idag har jag och My varit på BVC för föräldraträff. Hon verkade tycka det var spännande och satt vaken och tittade med stora ögon hela tiden. Alla fick presentera sig och efter det pratade vi lite om hur förlossningarna varit och lite smått om bebisar och sömn. Alla där använde napp utom vi. Har inte sett något behov av en sådan än men det är väl för hon använder mig som en napp kanske? Hon suger lite på handen eller armen ibland men för det mesta äter eller sover hon. Ja ja, verkar det behövas är det väl bara att handla in några stycken.

Vid lunchtid åkte vi till Sumpan då jag behövde hoppa in och jobba lite. My verkade rätt nöjd med att Emelie bar runt på henne. Hon sov mest. Jobbet tog lite längre tid än beräknat och när jag till slut skulle skriva journal var My inte glad längre. Bilfärden hem på en timme spenderade hon däremot nöjt sovandes.

Grannen hade lämnat ett kort och ett par jättefina lila kläder med en hund på till My. Väldigt gulligt av henne. Tack!

Xavi var helnöjd med att spendera lite tid på kliniken. När vi kom hem försökte han bryta sig in genom ytterdörren i tron om att husse var hemma. Optimist. Kim kommer hem sent ikväll.

Annonser