Etiketter

, ,

My fick spendera lite tid på kliniken när jag var hos tandläkaren idag. Hon hade smilat åt flera personer och allmänt charmat in sig. Får passa mig lite då folk verkar vilja stjäla henne 😉 Vägde henne på katt-vågen och nu väger hon 4250 gram med kläder och blöja på sig.

Det gick bra hos tandläkaren. Mina tänder må se ut som om de vore slumpvis inkastade i truten på mig men vid 33 års ålder har jag fortfarande inte haft ett enda hål så det jämnar väl ut sig antar jag. Min bettskena fick slipas om då jag tydligen slutat gnissla tänder och istället pressar ihop dem punktvis istället. Har jag tur har det börjat utvecklas åt rätt håll nu när jag varit hemma från jobbet sedan september därmed stressat ner betydligt.

Kim fyller år imorgon. Jag och My köpte en present innan vi begav oss hemåt. Jag var mycket duktig som inte köpte en stor chokladkaka och moffade i mig. Har varit väldigt sugen sedan flera dagar men Emelie lovade köpa den nya kakan med Japp i till på torsdag då jag ska in och operera lite på jobbet. Den som väntar på något gott…

Annonser