Etiketter

,

My, Xavi och jag åkte in till stan och jobbade på förmiddagen. Gick riktigt bra, en riktigt smidig operation. Enda oplanerade som hände var att vi fick göras ett pit stop på Ica i Brottby på vägen hem för blöjbyte och matpaus då My blev akut jätteledsen. Annars var hon glad hela utflykten.

Nu har jag tyvärr riktigt ont på utsidan av höfterna sedan ett par timmar 😦 Det molar konstant. Direkt över fogarna känner jag däremot ingen smärta vilket jag hoppas är ett bra tecken.

Det är riktigt mycket snö ute just nu och det fortsätter att snöa. Rätt mysigt och Xavi är överlycklig.

Tänkte jag skulle prova sitta upp på Mimir i helgen och skritta några varv i paddocken för att se hur min kropp klarar av det. I somras hade jag mindre ont när jag red än när jag gick och hoppas på samma effekt nu.

Annonser