Etiketter

,

Dagen har varit jobbig men avslutades på ett bra sätt. Fick sova för lite i natt och vaknade dessutom med ont i halsen. Sen har My varit extremt orolig/klängig och krävde att jag agerade levande napp hela dagen om hon inte skulle gråta. Provade för första gången ge henne en vanlig napp, då mina tuttar var lite väl slitna och värkande, men det dög inte alls. Kim spelade dessutom innebandy efter jobbet och kom hem extra sent. Jag var väl inte på topp då kan jag säga… Rätt less och trött.

Kim fick ta över och jag gick till stallet. Det har regnat och slaskat hela dagen och jag ville ställa in Mimir så han får torka upp över natten. Mimir kom på en gång i hagen när han såg mig komma gående. Gullehäst.

Tog ut honom i paddocken för lite träning från marken. Körde med repgrimma så munnen får läka utan tryck mot kinderna av nosgrimman. 15 minuter träning med otroligt positiv häst. Det var jätteroligt verkligen! Bara att fortsätta där vi slutade i somras, han var klockren i alla övningar; öppna, framdelsvändning, bakdelsvändning och ryggning. Skritt på liten volt med inre bakbenet under tyngdpunkten funkade också över förväntan. Han var förvånansvärt balanserad i båda varv även om han hade det lite lättare i det vänstra.

Petade i tjärdrev i strålen på höger framhov när han ändå skulle stå inne. Han ska vara i topptrim när jag väl kan börja rida igen 🙂

När jag kom hem igen efter 1,5 h hade Kim lyckats få My att acceptera nappen och resten av kvällen blev mycket lugnare. Skönt!

Annonser