Etiketter

, ,

Hela familjen gick en promenad längs Kippingevägen i strålande solsken. Urmysigt!

IMG_0757

Mimir stod och solade i hagen när vi kom dit. Hälften av alla hästar på gården låg ner och slappade.

Fick ett ryck och red barbacka. Tänkte att då får jag verkligen träna på att ha en stabil och balanserad sits så jag inte börjar fuska omedvetet på grund av uttöjda magmuskler och dålig kondition

Ingen rädder för barnvagnen här

Ingen rädder för barnvagnen här

Jag lyckades hålla mig kvar på hästryggen hela turen utan problem. Ingen fogsmärta kändes av men fick träningsvärk i rumpan, he he. Mímir brydde sig inte alls om barnvagnen. Han tittade lite på den när My började gråta en gång men annars ingen reaktion alls.

Vi töltade korta sträckor längs vägen. Perfekt underlag. Mímir kom absolut ihåg hur man gjorde och gick förvånansvärt bra och mjukt för att ha varit utan träning så länge. Lite passtaktigt ibland. Jag tog det väldigt försiktigt för jag kände tävlingsdjävulen vakna i honom när Xavi kutade förbi i hundranitti stup i kvarten. Mímir tyckte det var skitkul att få springa på lite och hade gärna tagit i betydligt mer. Hade matte inte suttit barbacka och varit smått invalid så… 😉 Det kommer Mímir, jag lovar.

IMG_0883

Y-korsningen Kippingevägen

IMG_0956

Vi kommer ihåg hur man töltar

Annonser