Ute på tur i skogen med bästa grabbarna

Ute på tur i skogen med bästa grabbarna

Provade rida lite längre idag. Det blev Soptunnesvängen i skritt samt pyttelite trav upp för en backe. Xavi fick följa med och skötte sig över förväntan. Han var inte så stissig som jag trodde han skulle vara utan travade mest på i lagom hastighet och gick att styra riktigt bra från hästryggen när vi fick bilmöten.

Mimir fick jobba ordentligt inne i skogen där det var djupare snö samt en del vattenpölar och lera. En gång tvärstannade han och grävde fram en fräsch pöl att dricka ur. Blev aningen förvånad kan man säga 😉 Smart häst.

Vi var ute en knapp timme skulle jag tro. Mimir var lite svettig på bringan vid hemkomsten. Bra. Vill börja bygga upp hans styrka och kondition igen. Han var ganska långsam i början då han blev lite spänd av att ha Xavi kring benen men det gick över på tio minuter och då blev han som vanligt igen.

Åkte och handlade god mat till kvällen och jag fick en liten kuvertros av Kim.

Bilden ger inte den fina djupt röda färgen rättvisa

 

Annonser