Etiketter

, , ,

Jag är gräsänka till på fredag. Kim är i Frankrike på jobb. Hoppades han inte skulle bli mer risig än han var när han åkte i morse men han ringde nyss och ligger tydligen nerbäddad på hotellet med feberfrossa. Många som är sjuka nu. Tydligen svininfluensan som går.

Vill verkligen inte att My ska åka på det! Camillas yngsta dotter fick läggas in på sjukhus då hon åkte på svininfluensa för några dagar sedan. Hemskt. Jag vaccinerade mig när jag var gravid och det ska skydda barnet i några månader efter förlossningen som tur är men inget vaccin är hundraprocentigt.

Jag tog en kort sväng förbi stallet med My i sele på magen och Xavi guttaperkaskuttandes i dikena. Mimir såg fin ut. Ska mäta honom ordentligt någon dag. Känns som om han vuxit lite under den långa vilan.

Xavi fick leka lite med hovslagarens stora lurviga hund Ymir. De är lika snälla och busiga båda två vilket är riktigt kul att se.

Idag har jag lyckats baka en plåt bröd trots att My är som ett litet plåster på mig. Hon bli jätteledsen om jag inte bär runt på henne hela tiden. Ett par timmar varje kväll slocknar hon helt och jag kan göra vad jag vill under tiden. Idag hann jag gå igenom det sista i mitt romanprojekt och imorgon hoppas jag kunna fortsätta skriva vidare.

Annonser