Lillan är som ett litet plåster på mig hela dagarna och vägrar bli lämnad mer än någon minut innan hon blir ledsen. Korta stunder i babygymmet köper hon men inte mer. Det är ganska frustrerande att vara så låst och inte kunna ha händerna fria men nu hoppas jag ha hittat en lösning; en bärsele där hon kan hänga på min rygg.

Hon gillar ju att vara i BabyBjörn-selen, vilket är bra då jag blir lite friare, men den går bara att ha på magen och det blir slitigt för mina bäckenfogar och rygg. Nu har jag undersökt marknaden för mer stadiga och smarta bärselar och hittade en som ska vara både smidig och passa korta personer, nämligen Beco Gemini. En sådan i mönstret Twilight kommer med posten om några dagar. 🙂 Den går att använda på fyra olika vis och avlastar bra mycket mer än vår nuvarande. 

image

image
Har haft besvärande ont i framfogen hela dagen 😦 Nu har det gått snart tre månader efter förlossningen och det gör fortfarande ont varje dag. Är så trött på det! Blev ingen barnvagnspromenad  idag.

Annonser