Etiketter

, , , ,

Igår fick jag mer motion än jag fått på många månader. Först Kärringrundan med My i selen och sedan en timme barbacka på Mimir längs Kippingevägen när Kim gick med barnvagnen. Har lagom med skön träningsvärk i undre halvan av kroppen nu. 🙂 Mimir var lite tveksam till om inte korna vid bondgården egentligen var blodtörstiga köttätare men gick att övertala. Vi red 95 procent i skritt och resten tölt. Första töltförsöket i början på turen blev hemsk grisepass, heh… Ändrade taktik tränade på att länga och korta steget i skritt. Han blev väldigt eftergiven och trevlig och då körde vi vidare med öppna och skrölt. Vid nästa töltförsök på hemvägen var han uppvärmd och gick finfint. Jag lät honom inte springa på i den fart han ville utan höll i och bad om mer energi uppåt. Verkligen en häftig känsla när det fungerar. 😀

FredagsMy(S)

FredagsMy(s)

När My somnat hann jag skriva i 45 minuter innan hon kom på att hon låg helt själv i sängen. Alltid något.

Annonser