Etiketter

, ,

Idag blev lillan tre månader. 🙂Det ”firades” med barnvagnspromenad i det fina vädret, vilket hon tyvärr tyckte var katastrof. Efter 45 minuter och klar tinnitusvarning gav jag upp. Tror hon känner av vaccinationen från i måndags lite. 

Xavi var dessutom i varenda dike och badade och höll på att driva mig till vansinne. Han hade tydligen roligt i alla fall.

Kim fick lov att ta över My ett tag efter jobbet och vänta med pluggandet tills jag varit till hästen en sväng. Mimir fungerar lite som en vitamininjektion och jag behövde verkligen det idag.

Red en halvtimme barbacka på volten. Skrittarbete. Tränade precision och steglängds- och taktreglering. Han lyssnade dåligt generellt när jag ville minska tempot så det blev många och övertydliga halvhalter. Tränade även mig själv på att verkligen rida med slutna händer. Back to basic liksom.

Han var riktigt fin på slutet och väldigt genomsläpplig i kroppen. Jämförde avsuttet innan och efter passet hur han placerade inre bakbenet på en liten volt. Höger bakben är ju det benet han tenderar fuska med. Det blev en väldigt positiv skillnad faktiskt! Härligt. 

Annonser