Etiketter

, ,

Känns som det inte går så bra för mig att vara mammaledig, heh.

Det var planerat att jag skulle hoppa in på jobbet under torsdagen och fredagen denna vecka, pga att en kollega hade semester, och att Kim skulle följa med och passa lillan. Slutade med att jag först jobbade ett par timmar under måndagen, tisdagen och onsdagen och då var ju inte Kim ledig. Lillan hängde över min axel när jag jobbade eller satt med Emelie i receptionen. Hon blir ju miljötränad i alla fall, bebisen…

Jag var verkligen helt slut igår när vi åkte hem till Mälhamra. Det tar alldeles för mycket på mina krafter att inte sova fulla nätter, jobba hela dagar och sen amning på det. Tre dagars jobb blir det nästa vecka och sedan räcker det tack och lov. Slocknade strax efter klockan åtta igår kväll.

Note to self: Bränna ett ljus i båda ändar är ingen bra idé.

Annonser