Etiketter

, ,

Det märktes att jag inte varit ut till hästen på en hel vecka för han kom direkt är jag klev ut i hagen. Han är ju gärna lite avvaktande till att berövas sin status som vildhäst men när jag varit borta ”för” länge kan han inte hålla sig, hehe. 

Idag kunde jag äntligen göra det jag drömt om länge; bränna fram på Brahebergsvägen med pållen. Red ut med Julia och Katla, först en sväng i skogen och sedan grusvägen tillbaka.

Tror aldrig jag sett så många rådjur under en ridtur. Det riktigt kryllade av dem. Mímir brydde sig inte om dem alls utan ville mest springa. Han låg på rätt hårt på raksträckorna. Tölten kändes helt ok men jag fick verkligen rida för det.

Jag har verkligen saknat att få rida Mímirs härliga galopp. Det var lika underbart som jag kom ihåg det. Lydighetsträning ligger dock högt på listan då det blev pass när jag skulle bromsa ner för han inte skulle springa om Katla. Tävlingsmuppen Mímir… Han var rätt svettig när vi kom tillbaka till stallet men orken var fortfarande på topp. Kul.

Annonser