Etiketter

, , ,

Upptagen bebis

Lillan ligger i babygymet och tränar på att vända sig. Det tar sig. Pincettgreppet har börjat komma också när hon försöker plocka upp saker och hon är väldigt med med blicken. Hon älskar när man sjunger för henne (konstigt nog med tanke på hur illa det låter…) och när vi sitter och ”för ett samtal”.

Nu är det påsk och jag jobbar inte längre. Så skönt! Åkte i morse och vaccinerade lite hundar och handlade men det var det.

Känner av min foglossning mycket mer än vanligt och har värk både här och där i kroppen. Det slet mer än jag trott att arbeta en vecka. Behöver bli stadigare i kroppen märker jag.

Kim klarade båda sina tentor!!! Yay! Underbart! Nu är det bara lite kvar så får han sin civilingengörs-titel, löneförhöjning och lite lugn och ro 😉

Jag har skrivit in mig på MammaFitness PT Online i tre månader med start igår. Dags att bli starkare i kroppen känner jag och få lite mer ordning på kosten, särskilt som lillan får börja äta vanlig mat om ett par månader. Hon kan ju inte äta biff med bea eller tacos varje dag, host host.

Första veckan handlar bara om kostomläggning med en vettig näringsbalans. Inget bantande etc utan bara lite mindre skit. Åt rökt lax med röra med senap, äpple, lite kvarg och kokt ägg till frukost. Snacka om gott!

Annonser