Etiketter

, , ,

Gick upp tidigt i morse för att få i mig det första mellanmålet på min kostplan. Lite knepigt få till att äta sex gånger om dagen och nu när det bara är nyttig mat måste jag äta så mycket för att få i mig alla kalorier jag ska få i mig. Lyxproblem jag vet, men jag är jättemätt hela tiden.

Har svårt att äta frukost tidigt på morgonen så jag har stuvat om lite i planeringen och äter ett litet mellanmål (smoothie) nån timme innan frukosten istället för tvärt om.

Lillan vaknar också tidigt och är pigg någon timme. Hon jollrar och ler och är allmänt söt. Idag var första gången jag hann se att hon skulle bajsa och satte henne på Bumbon (babysittring till toastolen) och allt hamnade i toan. Lyckades med det konststycket ett par timmar senare med. 🙂

Dessutom lyckades hon vända från rygg till mage på skötbordet samt greppa sin skallra med näven flera gånger. Flera stora framsteg i utvecklingen på bara någon timme. Verkligen häftigt att se.

Bästa vännerna Xavi och Ymir relaxar efter morgonbrottningen

Nu ska jag till stallet en stund. Det började snöa nyss och det är lika bra att sticka dit direkt innan det blir ännu värre.

Annonser