Etiketter

, , ,

I måndags var jag iväg till Toftinge för att vara publik på en clinic om hur man tävlar i de olika passridningsgrenarna. Hade sällskap av grannen och så lillan såklart. Det var den nybildade Svenska Passklubben som höll arrangemanget. Gillar initiativet och skrev upp mig som stödmedlem.

Hade gärna tagit med hästen och provat på att rida ur startboxar och få tidtagning etc men varken jag eller Mimir är riktigt i form för det än. Fick däremot med mig en fin målbild på hur det ska se ut i skepnad av den 17-åringe skimmeln Orion. Den hästen visste hur man gjorde! Häftigt att se!

Lillan skötte sig med den äran. Hon sov en kvart i vagnen och resten av tiden satt hon i bärselen. Verkligen smidigt att det går att amma henne i selen. Provade ha henne framåtvänd i selen ett tag och det var populärt.

Lillan, snart fyra månader, på passclinic.

Lillan, snart fyra månader, på passclinic.

Annonser