Etiketter

, , , ,

Idag fick lillan sin tredje och sista rotavirusvaccination på BVC. Den är i form av droppar som ges i munnen och skyddar mot en variant av magsjuka. Inga sprutor idag med andra ord, även om hon nästan fick sina 5-månaderssprutor av bara farten. Bra att morsan har stenkoll och säger ifrån.

Kim slutade tidigare och vi möttes upp i Vallentuna centrum och tog en promenad. Lillan somnade i vagnen. Hon sov sig igenom ICA-besöket men vrålade sen hela bilturen hem. Känner mig lite lätt lomhörd.

I morgon blir gullungen fyra månader. 6410 g och knappt 62 cm lång.

Stirrmatch mot pandan

Stirrmatch mot pandan

Nu har jag kört tio dagar på PT Online. Kosten går finfint även om Kim gnäller lite på hur dyr maten är. Snåljåp. Blir så om man inte bara köper tomma kalorier.

Idag blev det premiär för den första ordentliga styrketräningen jag fått mig ordinerad. Hela familjen, inklusive plåsterschäfern Xavi som la nosen i blöt (bokstavligen), var nere i gymet i källaren. Jag och Kim turades om att göra övningarna och hålla/underhålla lillan. 45 min senare var vi ganska möra, hehe.

Jag fick starta med 4 kg hantlarna. Tungt men kändes bra låta kroppen få slita på ett nyttigt sätt. Fyra gånger i veckan ska jag träna de närmaste veckorna. Spännande att se vad jag kan åstadkomma med mig själv på de tre månaderna jag skrivit upp mig för.

Annonser