Etiketter

, , , , ,

Fick en tjusig träningsvärk efter i fredags och den sitter i även idag.

Igår kom lillans kusin med familj ut till Mälhamra. Det blev mekande med deras bil, grillning och eldning av den stora rishögen i hästhagen.

Lillans kusin Alba fick rida lite på Mímir. Han är verkligen en bra barnhäst. Helt cool och stressar inte upp sig ett dugg. Alba fick nåt slags ryck och tog ett jätteskutt mot hans huvud i stallet samtidigt som hon vrålade. Mímir rörde inte en min. Själv sket jag nästan på mig…

Sen passade jag på rida ut en sväng med Z och Gandalf som sällskap. En lugn skrittrunda (soptunnesvängen) med lite långsam tölt på slutet. Riktigt härligt väder och trevligt sällskap. Fick äran att se polletten trilla ned för Gandalf vad gäller tölten. Kul! Kommer bli riktigt tjusigt det där.

Idag har det blåst hysteriskt ute men vi lyckades tajma in en någorlunda lugn lucka och tog en rask promenad på en timme, allt enligt mitt PT Online-schema. Lillan hängde i sele på Kims mage, Xavi gjorde vad guttaperkastudsande hundar gör och jag hade med mig Mímir i grimma och grimskaft.

Det är kul att vara ute i blåsten

Det är kul att vara ute i blåsten

IMG_1367

Xavi var för upptagen med att springa för att vara med på bilden

Pappas flicka

Pappas flicka

Jag har varit väldigt trött de senaste dygnen och har haft svårt få i mig all mat som PTO säger jag ska få i mig. Förhoppningsvis har jag sovit ikapp nu och kan få lite bättre snurr på saker och ting igen. Idag var tolfte dagen på programmet och hittills har jag inte ätit några dumheter samt jag har följt träningsprogrammet. Känns bra och jag märker redan resultat.

Nu sover lillan och jag har, kors i taket, faktiskt fått till lite tid för skrivandet. Har redigerat i första och andra kapitlet.

Annonser