Etiketter

, ,

Mimir skoddes idag och han såg riktigt butter ut. Ingen häst kan ge en onda ögat som Mimir, hehe. Stackars pållen, matte respekterar inte att han egentligen är en vildhäst.

Band upp honom i gången med ett grimskaft på varje sida och det köpte han. Förut har han blivit riktigt irriterad men nu fick han lov att palla det då jag hade lillan med mig i sele på magen och dessutom hade min mage ballat ur. Urk.

Mimir hade fortfarande höga trakter trots att hovis gör allt för att sänka dem. ”De växer som Coca Cola-burkar”, blev utlåtandet. Nu har han fått en ännu större storlek på skorna för att övertala trakterna att breda ut sig. Sidokappor på alla skor och korta tår för överrullningen.

Det var tydligen så jobbigt att skos att Mimir var tvungen att rulla sig grundligt när han släpptes ut i hagen igen, hehe. Gick hem till Xavi som hade sin bästis Ymir på besök. De hade tydligen lekt färdigt för de låg båda helt utslagna i köket.

Xavi i skogen på långprommisen igår

Xavi i skogen på långprommisen igår

Annonser